Amenzi de peste 220.000 lei și 75 permise reținute într-o acțiune pentru combaterea excesului de viteză. Cele mai grave încălcări au fost depistate pe DN 17


Intră acum și în grupul de

O nouă acțiune pentru depistarea șoferilor care conduc cu exces de viteză a fost organizată în perioada 3-4 aprilie, în județul Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii au aplicat în total 457 de amenzi în valoare de 226.950 lei.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru viteză – 293. Alte 34 de amenzi vor fi plătite de șoferii care nu au folosit centura de siguranță, iar 20 – de cei care au efectuat depășiri neregulamentare. Restul de 110 amenzi au fost aplicate pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 75 de permise de conducere, majoritatea pentru depășirea limitei legale de viteză. Totodată, au fost ridicate și 8 certificate de înmatriculare.

Poliția Suceava a menționat că cea mai mare încălcare de viteză a fost înregistrată pe DN 17, pe raza localității Stroiești. Concret, un șofer din Galați rula cu 108 km/h. Tot pe DN 17 a fost prins un tânăr din Ilișești care de deplasa cu 101 km/h. Cu aceeași viteză rula un bărbat din Siret pe DJ 209D, pe raza localității Călinești Enache.

În toate cele trei cazuri, șoferii au fost amendați și lăsați fără permise.

IPJ Suceava a ținut să precizeze că excesului de viteză este o cauză generatoare de evenimente rutiere grave.


Intră acum și în grupul de