Acasă Social Lovit de un buștean într-o pădure din Pojorâta, un tânăr a ajuns...

Lovit de un buștean într-o pădure din Pojorâta, un tânăr a ajuns pe masă de operație cu bazinul fracturat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 29 ani, din comuna Frumosu, a fost grav accidentat în urma unui accident de muncă produs într-o pădure de pe raza comunei Pojorâta.

Tânărul este angajat la o societate comercială din domeniul silvic. Astfel, în data de 5 aprilie, bărbatul a mers împreună cu mai mulți colegi pentru a identifica masă lemnoasă rămasă pe picior, în vederea exploatării.



La un moment dat, el a tăiat cu drujba un brad, ce era rupt la circa 5,5 metri de sol. În aceste condiții, din neatenție și a solului acoperit cu zăpadă, tânărul a fost lovit de un buștean în cădere în zona burții.

De menționat că el nu purta echipament de protecție, respectiv cască de protecție și burtieră.  

Colegii l-au transportat cu un TAF până la drum, iar de acolo – la domiciliu, de unde a fost preluat de un echipaj de ambulanță.

La SJU Suceava, bărbatul a fost diagnosticat cu fractură de bazin, motiv pentru care urmează a fi operat de personalul medical.

În aceste condiții, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de: vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version