Acasă Social Pagube de 180.000 euro în urma incendiului provocat intenționat în orașul Liteni....

Pagube de 180.000 euro în urma incendiului provocat intenționat în orașul Liteni. Polițiștii au stabilit un cerc de suspecți


Intră acum și în grupul de

Incendiul produs în noaptea de 6 aprilie, în localitatea Roșcani, orașul Liteni, a cauzat pagube imense. Estimările arată că flăcările au distrus mai multe utilaje agricole evaluate la 180.000 euro (peste 885 mii lei).

După cum am menționat anterior, ISU Suceava a stabilit că incendiul a izbucnit în urma folosirii intenționate a sursei de aprindere.



Concret, un utilaj a fost distrus în totalitate, iar alte patru – parțial. Este vorba despre o combină agricolă, un mig de gunoi și trei tractoare.

Totodată, pe lângă bunuri materiale distruse, proprietarul societății comerciale, un localnic de 29 ani, s-a intoxicat cu monoxid de carbon, iar mama lui a suferit atac de panică. Ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. În acest caz, deja a fost stabilit un cerc de suspecți, urmând ca față de aceștia să fie efectuate activități investigativ operative și de cercetare penală.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version