Acasă Social Amendă pentru administratorul unui restaurant din Vatra Dornei care activa în ciuda...

Amendă pentru administratorul unui restaurant din Vatra Dornei care activa în ciuda restricțiilor


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Vatra Dornei au efectuat marți, 6 aprilie, controale în mai multe localuri din municipiu. În cadrul acestora, s-a constat că un restaurant activa chiar dacă în localitate funcționează scenariul roșu.

Mai exact, în jurul orei 15:30, polițiștii au constat că în interiorul localului erau doi clienți care mâncau și consumau băuturi.



Dreptu urmare, administratorul societății comerciale, un localnic de 41 ani, a fost amendat pentru nerespectarea măsurilor referitoare la suspendarea temporară a activității economice în interiorul localului, fiind informată și DSP Suceava.

Reamintim că Vatra Dornei e singurul municipiul din județul Suceava în care rata de infectare depășește 3 la mie și e una din cele trei localități în care funcționează restricțiile caracteristice scenariului roșu. Printre altele, restricțiile interzic activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, de comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version