Un taximetrist bine băut care transporta un client în Suceava, identificat în trafic de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un taximetrist bine băut care transporta un client la domiciliu a fost depistat, sâmbătă după amiaza, în trafic, de polițiștii suceveni.

Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă la ora 15:05, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că o persoană care se afla în calitate de pasager într-un autoturism taxi a deschis uşa fără să se asigure pe str. Universităţii din Suceava, i-a avariat autoturismul proprietate, iar conducătorul auto s-ar afla sub influenţa alcoolului.      

 Un echipaj de poliţie s-a deplasat cu operativitate la faţa locului şi a fost identificat conducătorul auto de 55 ani, din comuna Ipotești, care a înmânat agentului constatator documentele sale şi ale autoturismului.

Autoturismul condus avea montată caseta luminoasă cu inscripţia taxi, iar taximetristul transporta o clientă la domiciliu.

În urma testării cu aparatul etilotest în cazul șoferului taxi a rezultat o concentrație alcoolică de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la sediul Spitalului Județean Suceava, UPU, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

 În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de