Acasă Social Un taximetrist bine băut care transporta un client în Suceava, identificat în...

Un taximetrist bine băut care transporta un client în Suceava, identificat în trafic de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un taximetrist bine băut care transporta un client la domiciliu a fost depistat, sâmbătă după amiaza, în trafic, de polițiștii suceveni.

Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă la ora 15:05, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că o persoană care se afla în calitate de pasager într-un autoturism taxi a deschis uşa fără să se asigure pe str. Universităţii din Suceava, i-a avariat autoturismul proprietate, iar conducătorul auto s-ar afla sub influenţa alcoolului.      



 Un echipaj de poliţie s-a deplasat cu operativitate la faţa locului şi a fost identificat conducătorul auto de 55 ani, din comuna Ipotești, care a înmânat agentului constatator documentele sale şi ale autoturismului.

Autoturismul condus avea montată caseta luminoasă cu inscripţia taxi, iar taximetristul transporta o clientă la domiciliu.

În urma testării cu aparatul etilotest în cazul șoferului taxi a rezultat o concentrație alcoolică de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la sediul Spitalului Județean Suceava, UPU, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

 În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version