Acasă Social Un copil de trei ani a murit sub roțile unei mașini la...

Un copil de trei ani a murit sub roțile unei mașini la Vicovu de Jos


Intră acum și în grupul de

Tragedie în comuna Vicovu de Jos, unde o fată de trei ani a fost călcată de o mașină în timp ce se juca în curtea unei societăți comerciale.

Accidentul s-a produs luni, 12 aprilie. Concret, un tânăr (27 ani) din comuna menționată a intrat cu mașina marca BMW în curtea unei societăți comerciale din localitate.

Foto simbol


După aceea, el a pătruns pe o aleea pavată, fără a observa că o fată de trei ani se juca în șezut, pe pavaj. El a trecut cu o roată peste copil.

Ulterior, bărbatul a apelat 112 și a transportat copilul la Spitalul Municipal Rădăuți. Pe raza comunei Horodnic de Jos el s-a întâlnit cu ambulanța care a preluat copilul.

Fata a fost diagnosticată cu fractură temporală stângă, stop cardio respirator, traumatism cranio cerebral sever și traumatism toracic închis. În ciuda efortului personalului medical, copilul a murit din cauza leziunilor grave.

La rândul său, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Întrucât evenimentul nu s-a produs pe drum public nu poate fi catalogat ca accident rutier. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version