Bărbat reținut de polițiști după ce a sărit cu un briceag la un sucevean, într-un bar din cartierul Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Incidentul s-a produs în data de 11 aprilie, într-un bar din cartierul sucevean Burdujeni. Astfel, în jurul orei 20:30, un sucevean a mers la barul menționat, împreună cu trei prieteni.

El a relatat că în acel bar se afla și un bărbat pe care nu-l cunoști și care a avut o altercație cu un tânăr, care a plecat din bar.

Atunci, suceveanul a intervenit spunându-i agresorului că nu a procedat corect și i-a oferit 50 ml de vodcă pentru al calma.

Agresorul a acceptat băutura, însă aceasta nu l-a calmat, ci din contra. El a început să-u înjure pe toți cei aflați în bar. Atunci, suceveanul mărinimos a încercat din nou să-l liniștească pe agresor, care părea că într-adevăr s-a calmat și aplecat din bar.

Însă nu pentru mult timp. După câteva minute, el s-a întors în local, înarmat cu un briceag. Bărbatul l-a atacat pe suceveanul care tot încerca să-l calmeze. Din fericire, rănile au fost superficiale. Conflictul a fost stopat de ceilalți clienți ai barului, care au intervenit și l-au scos afară pe agresor.

La rândul său, suceveanul a ajuns la UPU Suceava, însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Câteva zile mai târziu, pe 13 aprilie, polițiștii l-au identificat pe agresor, fiind vorba despre un bărbat de 57 ani, din Suceava. El a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi a unei infracţiuni de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.


Intră acum și în grupul de