Tânără accidentată pe o trecere de pietoni din Suceava la câteva ore după ce polițiștii au acționat în zonă pentru „creșterea gradului de siguranță a pietonilor”. În cadrul acțiunii au fost aplicate 80 de amenzi, iar 18 șoferi au rămas fără permise


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de joi, 15 aprilie, Poliția Rutieră a organizat pe raza municipiului Suceava o amplă acțiune pe linia prevenirii și combaterii accidentelor rutiere pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea drumului public prin loc corespunzător dar şi pe linia disciplinării pietonilor.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, au fost aplicate 83 de amenzi, în valoare totală 44.685 lei. Pe lângă asta, au fost reținute 18 permise de conducere, din care 10 pentru neacordare prioritate pietoni.

Sursa citată a precizat că polițiștii au acționat inclusiv în zona trecerilor de pietoni de pe bulevardul George Enescu și din carierul Obcini, fiind suspendate 5 permise de conducere.

Cu toate acestea, în jurul orei 21:15, deja după finalizarea acțiunii, pe o trecere de pietoni de pe str. Calea Obcinilor a fost accidentat un pieton. Concret, o suceveancă de 23 de ani a fost acroșată de o mașină condusă de un bărbat (66 ani) din Liteni. Tânăra a ajuns la spital, iar șoferul este cercetat penal.


Intră acum și în grupul de