Țigări de contrabandă ascunse în spatele scaunelor unui microbuz ucrainean depistate în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F.Siret au descoperit ascunse în spatele scaunelor unui microbuz condus de un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, 900 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 1.300 lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00,  în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în România, s-a prezentat un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, la volanul unui microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spatele scaunelor microbuzului, cantitatea de 900 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare totală de 1.350 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.


Intră acum și în grupul de