Acasă Gura Humorului Gura Humorului: Amenzi de 9.000 lei după difuzarea unei înmormântări pe Facebook....

Gura Humorului: Amenzi de 9.000 lei după difuzarea unei înmormântări pe Facebook. Polițiștii au identificat 14 persoane care nu respectau măsurile anti-Covid


Intră acum și în grupul de

Mai multe persoane care au participat la o înmormântare au fost amendate pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid. Ceremonia a fost difuzată pe Facebook, ceea ce a permis polițiștilor să identifice participanții care nu purtau măști de protecție și/sau nu respectau distanțarea socială.

Cazul a avut loc marți, 20 aprilie, la Gura Humorului. Difuzarea pe rețea de socializare a fost observată și de polițiștii care s-au sesizat din oficiu privind încălcările măsurilor sanitare.



Astfel, aceștia s-au deplasat la cimitirul din localitate unde nu au fost identificate persoane, ceremonia de înhumare fiind încheiată.

În aceste condiții, echipa de control a mers la domiciliul familiei decedatului, identificând persoana care a filmat și difuzat ceremonia. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției, unde a fost amendat.

Totodată, imaginile au permis identificarea altor 13 persoane, care de asemenea s-au ales cu amenzi. Valoarea totală a sancțiunilor este de 9.000 lei. Cercetările continuă pentru stabilirea identității și celorlalți participanți care au încălcat măsurile anti-Covid.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version