Acasă Social 50 de locuri in plus la Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava pentru...

50 de locuri in plus la Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava pentru anul urmator


Intră acum și în grupul de

Ca urmare a demersurilor făcute de doamna deputat Sanda-Maria Ardeleanu pe lângă Ministerul Afacerilor Externe, privind alocarea, pentru Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, a 50 de locuri pentru specializările Ucraineană-Română/Engleză şi Română-Italiană şi Română-Spaniolă, cifra de şcolarizarea s-a majorat.

„În semn de susţinere a demersurilor dumneavoastră şi ale Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Ministrul Afacerilor Externe a făcut cunoscută Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului solicitarea Facultăţii de Litere şi Ştiinţele Comunicării din cadrul universităţii menţionate de a se aproba alocarea, pentru anul universitar 2010- 2011, a 50 de locuri pentru specializările ucraineană-română/engleză, română-italiană şi română-spaniolă”, se precizează într-o adresă trimisă de ministrul Teodor Baconschi.



Prin document se aduce la cunoştinţă, că după o analiză în cadrul departamentelor de specialitate MECTS a comunica decizia de a aproba solicitarea. Locurile pentru aceste specializări vor fi încadrate în cifra de şcolarizare alocată pentru acest an.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version