O șoferiță din Boroaia s-a rănit după ce a scăpat nevătămată dintr-un accident. Ea a alunecat pe iarbă și s-a lovit de podețul pe care îl lovise cu mașina


Intră acum și în grupul de

O femeie de 53 de ani din Boroaia s-a rănit, vineri seara, după ce a scăpat fără răni dintr-un accident, alunecând pe iarba de lângă mașina care lovise un podeț.

Astfel, vineri seara, în timp ce conducea un autoturism VW Golf, cu pe DN 15 C, dinspre Fălticeni spre Boroaia, femeia nu a adaptat viteza la condiţiile carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, mașina intrând în şanţul de pe partea dreaptă a sensului de mers și apoi a lovit cu partea din faţă cu un podeţ.

După impact, femeia a coborât din autoturism, a încercat să deschidă capota maşinii, iar din cauză că ieşea fum de la motor și pe fondul stării de agitaţie provocată de evenimentul rutier, a alunecat pe iarba umedă şi a căzut cu şoldul drept pe podeţul în care intrase în coliziune cu autoturismul.

Urmare a incidentului ulterior evenimentului rutier, femeia a acuzat dureri în zona şoldului drept, fapt pentru care s-a prezentat la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii medicale.


Intră acum și în grupul de