Un sucevean a murit după ce a căzut de pe un cal la Herghelia Lucina unde practica echitația


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 37 de ani a murit, sâmbătă după amiaza, la Herghelia Lucina, la circa 20 de metri de grajdul hergheliei după ce a căzut de pe un cal cu care practica echitația.

Potrivit cercetărilor, bărbatul de 37 de ani din municipiul Suceava a mers la Herghelia Lucina împreună cu un grup de persoane, unde obișnuia să vină de circa 10 ani.

După ce li s-a făcut instructajul specific cu privire la modul de echitație, aceștia au plecat într-o plimbare în zona adiacentă.

Bărbatul de 37 ani s-a îndepărtat de grup și a fost identificat după circa 10 minute la o distanță de circa 20 metri de adăpostul cabalinelor, căzut la pământ.

Acestuia i s-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajului medical, de către un doctor care făcea parte din grupul de prieteni, însă s-a constatat că avea leziuni incompatibile cu viața.

 Din discuțiile purtate cu directorul hergheliei „Lucina”, s-a stabilit faptul că respectiva cabalină era autorizată pentru efectuarea sportului de echitație.

În acest caz urmează să se efectueze necropsia pentru stabilirea cauzei decesului ș s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de