Bărbat tâlhărit pe o stradă neiluminată din Fălticeni, unde a fost ademenit de un tânăr care i-a promis că-l va conduce la o prostituată. Autorul a fost arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Fălticeni a fost reținut și este cercetat penal după ce ar fi tâlhărit o persoană. Fapta a fost comisă în seara de 20 aprilie, pe o stradă lăturalnică din municipiu.

Astfel, un bărbat (44 ani) din Bunești a petrecut toată seara într-un bar din localitate. După ce a ieșit din local, acesta era băut de-a binelea.

Mergând pe strada Sucevei din Fălticeni, el a fost abordat de un tânăr (27 ani), care i-a propus să-l conducă la o prostituată. Bărbatul nu a stat mult pe gânduri și l-a urmat pe tânăr.

Cei doi au parcurs mai multe străzi, până au ajuns pe o aleea neiluminată. Acolo, tânărul l-a tâlhărit pe bărbat, sustrăgând în jur de 300 de lei.

Autorul faptei a fost identificat în data de 23 aprilie, fiind ulterior reținut pentru 24 de ore. În prezent, el se află în CRAP al IPJ Suceava și urmează a fi prezentat la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul din Fălticeni este cercetat penal pentru tâlhărie calificată.

UPDATE 15:15. Astăzi, 28 aprilie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru 30 zile, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria.


Intră acum și în grupul de