Mii de pachete cu țigări și aproape 300 sticle de băuturi alcoolice de proveniență extra-comunitară, găsite de polițiștii suceveni în cadrul perchezițiilor la membrii unei grupări specializate în contrabandă


Intră acum și în grupul de

Mii de pachete cu țigări și sute de sticle cu băuturi alcoolice, toate de proveniență extra-comunitară, au fost găsite în cadrul perchezițiilor din dimineața de miercuri, 28 aprilie, efectuate în județele Suceava, Vrancea și Bihor.

Din cele 24 de locații percheziționate (21 din județul Suceava), la aproape jumătate au fost descoperite țigări și băuturi alcoolice de proveniență extra-comunitară. În total, au fost găsite 79.780 țigări (3.989 pachete) și 274 sticle de băuturi alcoolice.

Toate bunurile au fost indisponibilizate. Cercetările continuă de către lucrătorii de poliție judiciară din cadrul IPJ Suceava (biroul SICE), sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Reamintim că, miercuri, polițiștii suceveni au desfășurat 24 de percheziții domiciliare (21 în jud. Suceava, două în jud. Vrancea și una în jud. Bihor) pentru destructurarea unei grupări infracționale cu activități în sfera contrabandei cu țigări de proveniență extracomunitară.

IPJ Suceava a documentat activitatea infracțională a grupării în perioada 2020 – 2021. Polițiștii au obținut probe că membrii grupării sunt implicați în activități ilicite de introducere în țară, depozitare, transport și comercializare a țigărilor de contrabandă.


Intră acum și în grupul de