Detaliile incendiului din Mihoveni: Bărbatul care a murit era în stare avansată de ebrietate. Flăcările izbucnite de la o țigară s-au extins rapid, distrugând aproape toată casa

Un bărbat de 52 de ani din Mihoveni a murit în noaptea de joi spre vineri în locuința care i-a fost cuprinsă de un incendiu.

Pe lângă cele relatate anterior, precizăm că în seara respectivă bărbatul a consumat băuturi alcoolice la barurile din localitate, iar în jurul orelor 22:00 a fost găsit de către nepotul său lângă gardul unei locuințe în stare avansată de ebrietate. Tânărul l-a transportat acasă, după care a plecat.

Peste aproximativ o oră și jumătate, sora bărbatului a observat că în camera în care se afla el izbucnise un incendiu, flăcările extinzându-se cu repeziciune atât la hol cât și la acoperișul casei.

Femeia a anunțat pompierii, care au lichidat incendiul. Cu toate acestea, bărbatul nu a mai putut fi salvat. El a fost găsit cu urme de ardere pe toată suprafața corpului. Lucrătorii echipajului SMURD au putut doar constata decesul.

ISU Suceava a stabilit că incendiul a izbucnit din cauza jarului provenit de la o țigară.

Flăcările au distrus bucătăria, holul și acoperișul casei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „distrugere din culpă”.