Detaliile incendiului din Mihoveni: Bărbatul care a murit era în stare avansată de ebrietate. Flăcările izbucnite de la o țigară s-au extins rapid, distrugând aproape toată casa


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 52 de ani din Mihoveni a murit în noaptea de joi spre vineri în locuința care i-a fost cuprinsă de un incendiu.

Pe lângă cele relatate anterior, precizăm că în seara respectivă bărbatul a consumat băuturi alcoolice la barurile din localitate, iar în jurul orelor 22:00 a fost găsit de către nepotul său lângă gardul unei locuințe în stare avansată de ebrietate. Tânărul l-a transportat acasă, după care a plecat.

Peste aproximativ o oră și jumătate, sora bărbatului a observat că în camera în care se afla el izbucnise un incendiu, flăcările extinzându-se cu repeziciune atât la hol cât și la acoperișul casei.

Femeia a anunțat pompierii, care au lichidat incendiul. Cu toate acestea, bărbatul nu a mai putut fi salvat. El a fost găsit cu urme de ardere pe toată suprafața corpului. Lucrătorii echipajului SMURD au putut doar constata decesul.

ISU Suceava a stabilit că incendiul a izbucnit din cauza jarului provenit de la o țigară.

Flăcările au distrus bucătăria, holul și acoperișul casei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „distrugere din culpă”.


Intră acum și în grupul de