Un copil de cinci ani din Dărmănești care s-a pierdut sâmbătă, găsit în municipiul Suceava. Poliția a angrenat pentru căutări peste 60 de persoane


Intră acum și în grupul de

Peste 60 de persoane au participat sâmbătă, 1 mai, la o acțiune pentru găsirea unui copil de 5 ani care a dispărut de la domiciliu. Băiatul a fost găsit peste câteva ore, la un kilometru față de domiciliu.

Dispariția copilului, care suferă de autism, a fost observată în jurul orei 13:00. Mama lui a declarat că el se juca împreună cu cei trei frați în curtea casei lor din Dărmănești. La un moment dat, pe fundalul neatenției femeii, copilul a plecat într-o direcție necunoscută.

Femeia l-a căutat preț de 15 minute, după care a alertat autoritățile.

Astfel, au fost constituite echipe de căutare formate din șase polițiști, un echipaj din cadrul  IJJ Suceava, un echipaj de pompieri din cadrul ISU Suceava și aproximativ 50 voluntari ( în special rudele și vecinii familiei).

Copilul a fost găsit în jurul orei 14:45, lângă o fermă din cartierul sucevean Ițcani, la aproximativ un km distanță față de casă. Băiatul a declarat că mergea la bunicii săi care locuiesc în municipiul Suceava.

Din fericire, copilul nu a suferit careva leziuni, nefiind necesar transportul la spital.


Intră acum și în grupul de