Marginea: Un bărbat băut și fără permis, care a condus un moped neînregistrat, a ajuns la spital după ce a intrat în coliziune cu o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 51 ani a fost rănit în urma unui accident rutier provocat chiar de el. Potrivit IPJ Suceava, accidentul s-a produs joi, 6 mai, pe raza comunei Marginea.

Astfel, în jurul orei 17:30, bărbatul care conducea un moped a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoutilitara condusă regulamentar de un localnic de 27 ani.

Foto simbol.

În urma impactului a fost rănit doar conducătorul mopedului, care a necesitat transportarea la spital.

Verificările ulterioare ale polițiștilor au arătat că bărbatul de 51 ani nu are permis de conducere, iar mopedul nu este înregistrat/înmatriculat.

Mai mult decât atât, testarea cu aparatul etilotest a arătat că el conducea având  1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celălalt șofer nu era băut.

Drept urmare, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînregistrat”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de