Un bărbat din Adâncata a condus fără permis un autoturism aflat sub sechestru și a provocat un accident


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Adâncata este cercetat penal după ce a provocat un accident cu un autoturism aflat sub sechestru și pe care l-a condus fără permis.

Potrivit Poliției Suceava, vineri dimineața, la sediul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata s-a prezentat un bărbat din Siminicea, care a sesizat faptul că în timp ce conducea autoturismul marca Opel, pe DJ 208T de pe raza satului Fetești, din Adâncata, a fost implicat într-un eveniment rutier cu autoturismul marca Alfa Romeo în urma căruia au rezultat pagube materiale.

La câteva ore după această sesizare, la sediul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata s-a prezentat un  bărbat din satul Fetești care a declarat că a condus autoturismul marca Alfa Romeo  implicat în evenimentul rutier susmenționat.

Cu ocazia verificării în baza de date privind evidența posesorilor permiselor de conducere s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar în urma verificării autoturismului Alfa Romeo, s-a stabilit faptul că aceasta figurează cu mențiuni– respectiv sechestru instituit de Serviciul Fiscal Municipal Fălticeni din Municipiul Fălticeni.

A fost contactat telefonic executorul judecătoresc care a instituit măsura, aducându-i-se la cunoștință despre faptul că a fost identificat în trafic autovehiculul susmenționat.

În acest caz s-a întocmit proces verbal de depistare sechestru și a fost ridicat certificatul de înmatriculare și cartea de identitate ale autoturismului.

Totodată, față de bărbatul care a provocat evenimentul rutier a fost întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de