Șofer de taxi din Suceava, agresat de cinci persoane care refuzau să accepte că nu pot merge toți în aceeași mașină


Intră acum și în grupul de

Un grup de cinci persoane este cercetat penal de polițiștii suceveni după ce au agresat verbal și fizic un șofer de taxi care le-a explicat că nu-i poate transporta pe toți cinci întrucât depășește capacitatea maximă a autovehiculului.

Șoferul de taxi a sesizat vineri dimineața la în jurul orei 02:00 că mai multe persoane au făcut scandal pe Calea Obcinilor.

Patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliției Suceava dirijată să se deplaseze în zonă a constatat că pe strada Rulmentului, în proximitatea unei cofetării era apelantul care a declarat că, în timp ce se afla în stația taxi de pe str. Calea Obcinelor, fiind în timpul serviciului ca șofer, a fost abordat de  cinci persoane, respectiv patru bărbați și o femeie, care i-au solicitat să îi ducă la o adresă din cartierul Obcini.

Întrucât șoferul le-a explicat acestora că nu poate efectua cursa cu toți cei cinci întrucât depășește numărul maxim de persoane pe care le poate transporta, o parte din tinerii aflați în grupul sus menționat au devenit agresivi verbal, l-au îmbrâncit pe apelant și i-au proferat cuvinte jignitoare, motiv pentru care acesta a apelat 112.

În aceeași zonă polițiștii au identificat doi tineri, sub influența băuturilor alcoolice, cu vârste  de 27 ani și 30 de ani, ambii din Suceava, ce au fost recunoscuți de taximetrist ca făcând parte din grupul respectiv.

Aceștia au fost conduși la sediul Poliției Suceava, unde au fost sancționați contravențional conf. Lg. 55/2020 cu amendă de 500 lei fiecare.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de