Și cu mașina arsă și amendat pentru că a circulat noaptea. Un bărbat din Cacica a vrut să se plimbe cu mașina, dar i-a luat foc compartimentul motor


Intră acum și în grupul de
FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Un bărbat din Cacica a fost sancționat pentru că a încălcat prevederile legate de interdicția de circulație pe timpul nopții după ce compartimentul motor al mașinii cu care se plimba a luat foc.

Astfel, miercuri în jurul orei 22:30, bărbatul a mers pe drumul comunal de pe raza satului Cacica, cu autoturismul personal marca Alfa Romeo pentru a se plimba, iar la scurt timp a decis să revină la domiciliu aflat în apropiere.

După un sfert de oră, în timp ce conducea autoturismul către casă, a constatat că în habitaclul autoturismului se simte un miros puternic de fum, iar la scurt timp autoturismul s-a oprit în mers fără să mai pornească.

Bărbatul a remarcat faptul că sub capota mașinii are loc un incendiu.

La fața locului a intervenit o autospecială din cadrul SVSU Cacica și o autospecială din cadrul ISU Solca care a lichidat în scurt timp incendiul, stabilind ca și cauză a acestuia existența unui „scurtcircuit electric la compartimentul motor”.

 În urma incendiului a ars parțial compartimentul motor, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 500 euro.

Bărbatul a fost însă sancționat contravențional conform Legii 55/2020, iar în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „distrugere din culpă”.


Intră acum și în grupul de