O femeie și o fetiță din Suceava au fost rănite după ce un autoturism a fost proiectat pe trotuar în urma unui accident


Intră acum și în grupul de

O femeie de 62 de ani și o fetiță de 6 ani au fost rănite ușor, joi după amiaza, în municipiul Suceava, fiind acroșate de un autoturism care a fost proiectat pe trotuar după ce a fost lovit în trafic de o mașină a cărui șofer nu a respectat linia continuă și a virat stânga.  

Potrivit cercetărilor polițiștilor, joi, în jurul orei 17:00, un bărbat de 67 de ani din Pașcani conducea un  autoturism Hyundai pe str. Acad. Vasile Grecu din municipiul Suceava și a efectuat un viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu ce separă sensurile de mers.

El nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism Mercedes condus de un tânăr de 24 de ani din Fălticeni, care circula din sens opus.

În urma impactului autoturismul Mercedes a fost proiectat pe trotuar, unde a acroșat ușor două persoane ce se deplasau pe trotuar.

Ca urmare a accidentului au fost rănite ușor o femeie de 62 ani și o fată de 6 ani, ambele localnice.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de