Focuri de armă și urmărire printre locuințe pentru prinderea unui sucevean care a fost condamnat la închisoare pentru delapidare


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au fost nevoiți să facă uz de armă și au fugit mai mult de jumătate de kilometru pentru prinderea unui sucevean care a fost condamnat la închisoare pentru delapidare.

Polițiștii suceveni au pus în aplicare, joi, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de un an și patru luni față de Andrei-Ștefan Bejenar (25 de ani) care a fost condamnat de Judecătoria Suceava pentru delapidare.

Acesta, în calitate de agent de vânzări al unei firme, în perioada 11 – 12.11.2018 și-a însușit o sumă de bani din gestiunea pe care o administra, provenită din încasările din data de 09.11.2018, sumă pe care nu a depus-o în contul angajatorului și a folosit-o în interes propriu.

Tânărul a fost identificat în curtea locuinței de domiciliu, iar la vederea polițiștilor, s-a opus solicitărilor legale, fugind printre locuințele din vecinătatea locuinței sale.

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii au pornit în urmărirea persoanei condamnate, ocazie cu care, după efectuarea somațiilor legale, unul dintre agenti a executat două focuri de armă în plan vertical. După o cursă de circa 500 de metri, tânărul  a fost prins și încătușat, fiind escortat și depus în Penitenciarul Botoșani.


Intră acum și în grupul de