Medalii de aur și argint pentru atleții CSM Dorna la Cupa României. Alexandru Prâsneac a fost cât pe ce să doboare recordul național


Intră acum și în grupul de
Cristian Prâsneac și Alexandru Prâsneac

Sportivul de la CSM Dorna, Alexandru Prâsneac, a obținut locul I la proba de 800 metri la Cupa României (categoria U16). Atletul a demonstrat un timp rezultat excelent – 1:55:87, adică doar la 43 sutimi de recordul național.

În cadrul aceleiași competiții, la categoria U 20, sportiva dorneană Claudia-Ionela Costiuc a ocupat locul II la 800 metri cu timpul 2:09:59.

Felicitări Alexandru Prasneac! Locul 1 în proba de 800 m 1.55.87 U 16 Cupa României ! La 43 de sutimi de Record Național! Felicitări Claudia Costiuc locul 2 în proba de 800 m 2.09.59 U20 Cupa României personal best !

Publicată de Prasneac Cristian pe Duminică, 23 mai 2021

„Cred că daca antrenorii federalii îl înscriau pe sportivul Alexandru Prâsneac la o categorie mai mare, atunci cred că el reușea să doboare recordul național. Sportiva Claudia-Ionela Costiuc, după evoluția din acesta cursă, îmi dă mari speranțe de calificare pentru Campionatul Mondial Nairobi-Kenya U20, Campionatul European Tallin -Estonia U20, Campionatul Balcanic Istanbul-Turcia U20 și Campionatul Balcanic Kraljevo Serbia U18. Aș vrea să mulțumesc celor care stau în spatele nostru: Primăria Vatra-Dornei și Consiliul Local, Aqua Carpatica, Coloana Center Vatra Dornei, Lordinu Vatra-Dornei ți Black-Hill Vatra Dornei”, a declarat profesorul CSM Dorna, Cristian Prâsneac.


Intră acum și în grupul de