Acasă Social Un adolescent din Solca s-a rănit cu o armă pe care fratele...

Un adolescent din Solca s-a rănit cu o armă pe care fratele său ar fi găsit-o în pădure


Intră acum și în grupul de

Un adolescent (13 ani) din Solca s-a rănit la față cu o armă pe care fratele său (17 ani) ar fi găsit-o în pădure, la 2 km de casă.

Cazul a fost sesizat la Poliție luni, 24 mai, de către tatăl băieților. Primele cercetări ale polițiștilor au arătat că, în aceeași zi, tânărul de 17 ani ar fi găsit într-o pădure din Solca o armă ce pare a fi de tir, pe care a adus-o la domiciliu pe a o arăta tatălui său.

Foto simbol.


Arma, care prezenta urme de degradare, a fost lăsată în curte nesupravegheată fiind folosită de către fratele băiatului care a găsit arma, în vârstă de 13 ani. Adolescentul a descărcat arma moment în care alicele i-au atins fața, provocând răni ușoare.

Adolescentul a fost transportat la spital de către tatăl său. Băiatul nu a fost internat din moment ce rana a fost superficială. Cu toate acestea, adolescentul a făcut un atac de panică.

Polițiștii au ridicat arma în vederea supunerii unei constatări criminalistice balistice.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii SAESP sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor” , „uzul de armă fără drept” și „vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version