Tânăr fără permis, prins după ce nu a cedat trecerea unui pieton din Suceava. El a încercat să păcălească polițiștii prezentând pentru control permisul fratelui său


Intră acum și în grupul de

Probleme cu legea pentru un tânăr de 19 ani, din comuna Dărmănești, care s-a urcat la volanul unei mașini deși nu are permis de conducere.

El a fost depistat în traficul din municipiul Suceava joi, 26 mai. Astfel, în jurul orei 11:50, o patrulă a observat autoturismul Volkswagen Passat care se deplasa pe direcția de mers dinspre stația TPL Curcubeul către stația TPL Mobilă și nu a acordat prioritate de trecere unei persoane care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Drept urmare, mașina a fost oprită pentru control. Șoferul a declarat că nu are asupra sa cartea de identitate și permisul de conducere, întrucât le-a uitat acasă. El s-a prezentat drept Z.V., de 24 ani, din satul Călinești, comuna Dărmănești.

Verificările au arătat că persoana respectivă are permis, însă aceasta arată diferit de șofer. După discuțiile purtate cu tânărul șofer, el a recunoscut că de fapt este Z.C. de 19 ani și nu are permis. Permisul prezentat pentru control era al fratelui său.

În aceste condiții, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”.


Intră acum și în grupul de