Brandul de apă Bucovina a organizat o acțiune de împădurire în zona Valea Secu din Dorna Candrenilor. Au fost plantați peste 3.000 de brăduți


Intră acum și în grupul de

O amplă acțiune de împădurire a avut loc joi, 27 mai, în zona Valea Secu din comuna Dorna Candrenilor.

Acțiunea de împădurire face parte dintr-un șir de acțiuni sociale pe care compania Maspex Romania prin brandul Bucovina le are în program. Maspex Romania prin brandul Bucovina este organizatorul principal al evenimentului, la care au participat și Primăria Dorna Candrenilor, Ocolul Silvic Dorna, Ocolul Silvic Dorna Candrenilor și voluntari din cadrul organizației Vatra Dornei Tineret, Asociația Salvatorilor Montani din România – Salvamont Vatra Dornei și Asociația Tinerilor Dorneni.

În cadrul acțiunii au fost plantați 3.000 de puieți de brad, față de cei 2.000 puieți plantați în cadrul acțiunii din 2019.

Toate aceste acțiuni urmează filosofia brandului Bucovina care dă o nouă valență principiului de bază al brandului “sete de echilibru” abordat acum și ca echilibrul dintre oameni și natură.

„Bucovina este un ținut în care există numeroase rezervații naturale, păduri virgine, specii unice sau rare de floră și faună. Prin acțiunile pe care le organizează pentru protejarea și conservarea zonei, compania Maspex Romania prin brandul Bucovina își manifestă respectul față de natură precum și față de consumatorul care apreciază calitățile apei Bucovina, echilibrul și puritatea ei absolută”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.

“Apreciem mult implicarea companiei Maspex Romania, prin brandul de apă minerală naturală Bucovina, în menținerea echilibrului natural al zonei. Nu suntem la prima colaborare de acest gen cu dumnealor și ne bucurăm mult că, în ciuda vremurilor neobișnuite pe care le trăim din cauza pandemiei, au ales să continue să susțină natura și, implicit, comunitatea noastră,” spune Dănuț Candrea, primarul comunei Dorna Candrenilor.

La acțiunea de împădurire a participat și Carmen Brumă, Ambasadorul brandului Bucovina, cunoscută pentru activitățile ei de susținere a unui stil de viață sănătos, echilibrat.

„Am participat cu mare plăcere și-n acest an la acțiunea de împădurire organizată de Bucovina. Anul trecut nu a avut loc căci pandemia ne-a oprit pe toți din a pune în aplicare cele mai multe dintre planurile făcute pentru 2020. Dar cel mai important este că am reluat de unde am rămas, că ne preocupăm în continuare să păstrăm sau, în unele locuri, să recâștigăm echilibrul dintre om și natură”, a declarat Carmen Brumă.


Intră acum și în grupul de