Suceava: Accident cu o persoană rănită și patru mașini implicate, provocat de o șoferiță care nu a cedat trecerea la ieșire din parcarea unui centru comercial


Intră acum și în grupul de

O conducătoare auto (60 ani) din comuna Zvoriștea a provocat sâmbătă, 29 mai, un accident rutier cu patru autoturisme implicate, soldat cu rănirea unei persoane.

Impactul s-a produs în jurul orei 11:00, la ieșire din parcarea unui centru comercial de pe strada Calea Unirii din Suceava. Astfel, șoferița nu a respectat semnificația indicatorului ”Cedează trecerea”, neacordând prioritate autovehiculului marca Chevrolet care circula pe drumul prioritar, intrând în coliziune cu acesta.

Cea din urmă mașină a ricoșat într-un parcată, care la rândul său a fost proiectată într-o altă mașină ce staționa.

La scurt timp după accident, conducătorii auto implicați s-au prezentat la sediul Poliției Suceava, unde au declarat în scris faptul că accidentul rutier a fost soldat doar cu avarii. Toți au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Femeia care a provocat accidentul a fost amendată.

A doua zi însă, conducătoarea autoturismului Chevrolet, o suceveancă de 52 ani, s-a prezentat la UPU Suceava acuzând dureri. Astfel, i s-a stabilit următorul diagnostic preliminar: ”contuzie toracică anterioară”.

În aceste condiții, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de