Controale în contextul Covid-19 la Marginea și Sucevița. Polițiștii și jandarmii au aplicat amenzi de mii de lei și au avertizat mai multe persoane privind portul necorespunzător al măștii de protecție


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de duminică, 30 mai, o amplă acțiune în contextul Covid-19 a avut pe raza comunelor Marginea și Sucevița. Echipele de control – polițiști, jandarmi, lucrători ISU – au controlat atât societățile comerciale, cât și persoanele fizice.

În total, au fost verificate șase societăți comerciale și au fost legitimate 20 de persoane. Dintre acestea, nouă au fost avertizate verbal privind portul incorect al măștii de protecție. Totodată, au fost aplicate trei amenzi în valoare totală e 5.000 lei, toate pentru încălcările normelor sanitare.

În aceeași zi, potrivit Prefecturii Suceava, la nivelul județului au fost verificate 1.297 persoane și 60 societăți comerciale. Pe lângă amenzile aplicate la Marginea și Sucevița, au mai fost aplicate alte trei sancțiuni în valoare de 5.000 lei, ridicând valoare totală la 10.000 lei.

De asemenea, au fost verificați și 81 de suceveni plasați în carantină la domiciliu și 21 în izolare. În urma verificărilor a fost aplicată o singură amendă în valaore de 500 lei.


Intră acum și în grupul de