Tânăr băut și fără permis, reținut după o urmărire în trafic în municipiul Suceava. El a fost cât pe ce să provoace mai multe accidente rutiere, iar după ce a fost prins a mințit privind identitatea sa


Intră acum și în grupul de

O urmărire în trafic după a avut loc marți, 1 iunie, pe mai multe străzi din municipiul Suceava. Într-un final, șoferul fugar a fost prins, constatându-se că acesta nu are permis și este băut de-a binelea.

Autoturismul Volkswagen a fost observat în trafic la ora 20:12, pe strada Calea Unirii. Polițiștilor le-a atras atenția faptul că mașina era condusă sinuos.

Șoferul ba frâna brusc fără motiv, ba era cât pe ce să intre în coliziune cu alte autoturisme.

Drept urmare, patrula de poliție a încercat că oprească mașina în cauză, însă șoferul nu s-a conformat. El și-a continuat deplasarea pe strada Calea Unirii, ulterior trecând printr-o benzinărie, virând pe strada Traian Vuia.

La intersecția străzilor Traian Vuia și Nicolae Labiș, conducătorul autoturismului a oprit pentru câteva secunde, iar în momentul în care a observat că unul dintre polițiști se apropie de autoturismul său, a întors în loc și a continuat deplasarea către Calea Unirii.

Astfel, urmărirea a continuat. Ulterior, pe strada Mirăuți, șoferul a oprit în dreptului unui imobil, pe sensul opus de deplasare, s-a dat jos din mașină încercând să fugă, însă fără succes.

După ce a fost prins, șoferul a refuzat să prezinte la control documentele personale și cele ale autoturismului. În aceste condiții, el a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Suceava.

Deja la sediul poliției șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, el a declarat că se numește H.I., are 26 ani și este din comuna Pătrăuți. Verificările polițiștilor au arătat că tânărul s-a prezentat cu identitatea fratelui său, care este și proprietarul mașinii.

La rândul său, șoferul este H.E., are 20 ani și nu are permis de conducere.

În urma celor constatate, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Intră acum și în grupul de