Polițiștii au indisponibilizat autoutilitara folosită de un sucevean la transportarea a 2.300 litri de alcool fără documente de proveniență. Bărbatul este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (57 ani) din comuna Bilca a fost prins transportând 2.300 litri de alcool fără documente de proveniență.

Autoutilitara Mercedes Sprinter, condusă de el, a fost oprită marți, 1 iunie pe raza comunei Horodnic de Sus (DN 17A).

Foto simbol

În interiorul vehiculului au fost găsite mai multe recipiente din plastic ce conțineau substanță lichidă, incoloră, cu aspect și miros de alcool, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență, aviz de însoțire a mărfii ori certificat de conformitate.

În total, în vehicul erau 2.300 recipiente de plastic a câte un litru fiecare, toate fiind umplute. Recipientele nu aveau marcaje sau timbre specifice tipului de produs.

Drept urmare, polițiștii au ridicat recipientele cu alcool pentru a stabili dacă acesta este contrafăcut sau nu. Pe lângă asta, a fost indisponibilizată și autoutilitara folosită la comiterea infracțiunii. La rândul său, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile.


Intră acum și în grupul de