Acasă Social Teribilistele ce au facut striptease la Colegiul „Mihai Bacescu” Falticeni au primit...

Teribilistele ce au facut striptease la Colegiul „Mihai Bacescu” Falticeni au primit nota 3 la purtare


Intră acum și în grupul de

Actul de teribilism al elevelor de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni ce au făcut striptease în clasă, a fost răsplătit cu nota 3 la purtare, iar la prima abatere vor fi exmatriculate, a decis Consiliul profesoral al unităţii de învăţământ.

Un post naţional de televiziune a fost difuzat un film cu un grup de eleve de la colegiul din Fălticeni, care au transformat sala de clasă, respectiv catedra, într-un ring de dans al unui club de noapte şi s-au apucat de striptease.



În imagini, două eleve mai îndrăzneţe, s-au urcat pe catedră şi au început să danseze cu mişcări lascive, o colegă le filma, iar alţi câţiva colegi priveau şi se amuzau. Filmul cu întreaga reprezentaţie a fetelor a apărut pe site-ul unui post central de televiziune, iar imaginile, potrivit celui care le-a trimis, au fost filmate într-o sală de clasă a Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni.

Dacă iniţial conducerea şcolii a negat că aşa ceva s-a petrecut acolo, ancheta s-a aprofundat, iar concluzia din raportul trimis către IŞJ Suceava arată că este vorba despre 3 eleve din clasa a XII-a, profilul tehnic, ruta profesională.
Ancheta a fost realizată de o comisie care a recomandat consilierea psihologică a elevelor respective.

Purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava, Laurenţa Hacman ne-a spus că elevele, chiar învăţau şi aveau note bune, iar acest act prostesc al fetelor, este posibil să aibă consecinţe pe termen lung.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version