Trei persoane au ajuns la spital după o coliziune frontală pe DN 2E, provocată de un tânăr băut care s-a angajat într-o depășire încălcând marcajul continuu


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani, care s-a urcat la volanul unei mașini fiind băut, a provocat un accident în urma căruia trei persoane au ajuns la spital. Evenimentul rutier s-a produs duminică, 6 iunie, în jurul orei 02:00.

Astfel, tânărul din Frasin conducea un autoturism Volkswagen pe DN 2E, între Capu Codrului și Gura Humorului. La un moment dat, după ce a trecut de trecerea la nivel cu calea ferată, șoferul s-a angajat în depășirea unui alt autoturism încălcând marcajul continuu. În aceste condiții el a intrat în coliziunea frontală cu un Ford Fiesta condus regulamentar din sens opus de către un bărbat (34 ani) din județul Brașov.

În urma accidentului au fost rănite trei persoane, respectiv șoferul care a condus regulamentar și două tinere, pasagere în autoturismul Volkswagen.

Bărbatul a fost transporta la Spitalul din Gura Humorului, ulterior fiind transferat la SJU Suceava cu diagnosticul „traumatism toraco-abdominal, traumatism coloană cervicală”.

Una dintre pasagerele, o tânără de 21 ani, s-a ales cu contuzie hemitorace stâng. Cealaltă, de 23 ani, a fost diagnosticată cu „contuzie hemitorace stâng, plagă escoriată”.

De precizat că tânărul de 25 ani conducea având 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celălalt șofer nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i se va stabili alcoolemia la spital.

Drept urmare, șoferul care a provocat accidentul este cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de