Tânăr fără permis, prins la Dumbrăveni conducând cu viteză mare o motocicletă neînmatriculată


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (20 ani) din Salcea s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând, fără permis, o motocicletă neînmatriculată.

El a fost observat în trafic duminică, 6 iunie, pe raza satului Dumbrăveni (DJ 208D). Polițiștilor le-a atras atenția faptul că motocicleta era condusă cu viteză mare și nu avea montată nicio plăcuță cu numărul de înmatriculare.

Având în vedere faptul că tânărul rula cu o viteză sporită, polițiștii au fost nevoiți să-l urmărească în trafic pentru a-l ajunge. La scurt timp, tânărul motociclist a fost oprit, însă el nu a putut prezenta niciun document.

Ulterior, tată lui a adus la sediul poliției documentele de proveniență a motocicletei, iar între timp, polițiștii au stabilit că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Prin urmare, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.


Intră acum și în grupul de