Un adolescent din Șcheia s-a rănit după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism la Mitocu Dragomirnei. El nu are permis, iar motocicleta nu era înmatriculată


Intră acum și în grupul de

Un adolescent în vârstă de 15 ani  din comuna suceveană Șcheia s-a rănit sâmbătă după amiaza după ce a intrat cu o motocicletă într-un autoturism.

Astfel, adolescentul care conducea o motocicletă Yamaha de tip enduro, neînmatriculată și fără a poseda permis de conducere, pe un drum comunal neclasificat, pietruit, str. Sihastria Dragomirna, în interiorul localității Mitocu Dragomirnei, având dinspre Mănăstirea Dragomirna către Schitul Petru și Pavel, într-o curbă ușoară la stânga nu a adaptat viteza la condițiile de drum acoperit cu pietriș, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune frontală cu un autoturism BMW condus de către un sucevean de 39 ani care circula din sens opus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei. 

Motociclistul nu posedă permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată. Atât conducătorul autoturismului BMW, cât și conducătorul motocicletei, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. De asemenea, conducătorului autoturismului BMW i s-au recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz se va deschide dosar de cercetare penală pentru „vătămare din culpă”, ”conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de