Doi bărbați s-au sinucis prin spânzurare într-o singură zi, în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi suceveni au fost găsiți spânzurați duminica, 13 iunie. În ambele cazuri nu există suspiciuni privind comiterea unor crime.

Primul caz a avut loc în comuna Zvoriștea. Un localnic de 59 ani și-a pus capăt vieții. El a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței sale. Descoperirea macabră a fost făcută de către sora lui, stabilită în altă localitate.

Cu câteva ore înainte de a fi găsit sinucis, bărbatul a mers la o vecină, lăsând o sumă de bani pentru sora sa și spunând vecinii că „el va pleca, întrucât s-a săturat de viață”. Sora bărbatului a reușit să ajungă în localitate peste două ore de la acest eveniment, însă era deja prea târziu.

Rudele bărbatului au declarat că el nu era căsătorit, locuia singur și obișnui să consume alcool. Nu au fost depistate urme de violențe pe corpul bărbatului, dar în cauză a fost întocmit dosar penal privind uciderea din culpă.

Celălalt caz s-a produs în orașul Dolhasca. Un bărbat de 48 ani a fost găsit spânzurat de scheletul metalic al viei din curte. Fratele lui, cel care l-a găsit, a tăiat sfoara și a încercat să-i acorde bărbatului primul ajutor medical, însă era prea târziu.

Rudele bărbatului au declarat că el suferea de depresie și des consuma alcool. Potrivit rudelor, bărbatul a mai avut tentative de suicid, însă a fost oprit la timp de către fratele sau mama sa.

Și în acest nu există suspiciuni privind comiterea unei crime, însă polițiștii au întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de