Un mopedist băut și fără permis s-a luat la întrecere cu autospeciala de poliție după ce a fost implicat într-un accident la Bosanci


Intră acum și în grupul de

Un sucevean băut a încercat să fugă în trafic de polițiști după ce a fost implicat într-un accident rutier pe raza localității Bosanci.

Cazul a avut loc miercuri, 16 iunie, la intrare în localitatea menționată. Au intrat în coliziune ușoară un moped și un autoturism, accidentul fiind observat de o patrulă de poliție ce se afla în zonă.

După impact, șoferul mopedului a încercat să fugă în trafic, însă fără succes, fiind blocat după aproximativ 100 de metri.

Ulterior, s-a stabilit că mopedul nu este înregistrat, iar suceveanul nu are permis de conducere. Mai mult, el era băut bine – 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat potrivit testării cu aparatul etilotest.

Prin urmare, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.


Intră acum și în grupul de