Accident mortal la Mitocu Dragomirnei: Un șofer din Zvoriștea a fost reținut după ce a accidentat mortal un sucevean care a traversat DJ 208 D prin loc nemarcat și fără să se asigure


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 49 de ani din satul Slobozia din comuna Zvoriștea a fost reținut de polițiști după ce  a accidentat mortal un bărbat de 84 de ani din municipiul Suceava.

Polițiștii au fost sesizați că pe DJ 208 D, în afara localității Mitocu Dragomirnei, s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul unei a unei persoane.

Cercetările au stabilit că un bărbat de 49 de ani din satul Slobozia din comuna Zvoriștea a condus vineri  un autoturism VW pe DJ 208 D, în afara localității Mitocu Dragomirmei, având direcția de deplasare spre municipiul Suceava.

Ajungând la intersecția cu aleea ce duce spre iazul ”Lipoveni”, acesta a surprins și accidentat mortal un bărbat de 84 ani din municipiul Suceava  ce s-a angajat în traversarea drumului prin loc nemarcat și fără să se asigure.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au dispus reținerea șoferului care este cercetat penal pentru „ucidere din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.   


Intră acum și în grupul de