Bărbat din Siret, identificat pe terasa unui bar la scurt timp după ce a fugit de la locul accidentului rutier pe care l-a provocat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (65) din Siret este cercetat penal după ce a părăsit locul accidentului rutier pe care l-a provocat. Mai mult decât atât, el părea a fi în stare de ebrietate, deși această acuzație abia urmează a fi probată din moment ce bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Accidentul s-a produs luni seara, 21 iunie, pe strada Alexandru cel Bun din Siret. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit, iar martorii au alertat îndată poliția.

Astfel, autoturismul Mercedes, condus de bărbatul de 65 ani, a fost depistat pe strada Unirii din localitate. Tot acolo, la o masă de pe terasa unui bar, a fost identificat și conducătorul auto.

Deși era în vădită stare de ebrietate, bărbatul a refuzat categoric testarea cu aparatul etilotest. De asemenea, el a fost total necooperat cu autoritățile, refuzând să ofere detalii cu privire la accidentul rutier.

Cu toate acestea, bărbatul a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de