Crucea Roșie Suceava a donat pentru Spitalul din Câmpulung Moldovenesc materiale și echipamente de protecție în valoare de peste 33.000 lei


Intră acum și în grupul de

Crucea Roșie Suceava a făcut o nouă donație de materiale și echipamente de protecție achiziționate cu fonduri primite de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, dar și din donațiilor făcute de suceveni.

Astfel, potrivit directorului Crucii Roșii Suceava, Corneliu Dediu, la Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc au ajuns tensiometre, pulsoximetre, termometre digitale, măști FFP2 și FFP3, mănuși, viziere, combinezoane, ochelari de protecție, dezinfectanți, etc.

Valoarea totală a bunurilor donate depășește 33.000 lei.

„Mulțumim tuturor celor care au fost alături de Crucea Roșie Suceava în campaniile de sprijinire a celor aflați în linia întâi”, a declarat Corneliu Dediu.


Citiți și: Crucea Roșie Suceava a donat materiale de protecție pentru Spitalul din Vatra Dornei, unde sunt internați doi pacienți Covid-19: „Specialiștii ne îndeamnă să fim precauți și să ne pregătim pentru un eventual val patru al pandemiei”


Intră acum și în grupul de