Un tânăr din Dorna Arini, reținut după ce a condus băut și fără permis un autoturism neînmatriculat pe care l-a furat și avariat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Dorna Arini a fost reținut și este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce vineri seara a condus un autoturism Audi 80 cu număr provizoriu pe DN 17 B și a ieșit cu mașina în afara carosabilului avariind mașina.

Polițiștii au găsit autoturismul avariat și au stabilit că numărul provizoriu de înmatriculare era expirat din mai 2017 și fusese atribuit de fapt unui autoturism BMW al unui bărbat din Siret.

Din primele investigații s-a stabilit că din autoturismul în cauză, după producerea accidentului, au coborât doi tineri care s-au deplasat în direcția satului Sunători, comuna Dorna Arini.

Procedându-se la efectuarea de verificări în zonă, la o locuința din satul Sunători au fost identificate trei persoane, una dintre ele declarând că după amiaza de vineri a sustras autoturismul Audi 80 din curtea unui localnic cu intenția de a se deplasa pe raza satului Sunători.

Polițiștii au constatat că respectivul nu are permis de conducere, iar cu ocazia testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de  „furtul în scop de folosință”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, iar tânărul a fost reținut.


Intră acum și în grupul de