Jandarmeria Suceava selecționează candidați pentru admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava selecţionează candidaţi (bărbaţi şi femei) pentru a participa la concursul de admitere organizat, în anul 2021, la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București.

Sunt scoase la concurs:

  • 7 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție, domeniul de licență „Drept”, specializarea Jandarmi;
  • 100 de locuri cu taxă, pentru învățământ la distanță, la Facultatea de Poliție, domeniul de licență „Drept”;
  • 60 de locuri la Facultatea de Poliție – specialitatea Jandarmi, domeniul de licență „Științe militare, informații şi ordine publică”, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, dintre care: 52 locuri alocate Jandarmeriei Române, 1 loc alocat Comenduirii, 5 locuri alocate SPP și 2 locuri alocate SIE;
  • 6 locuri alocate Jandarmeriei Române, la Facultatea de Poliție, pentru învățământ cu frecvență redusă, în domeniul de licență „Științe militare, informații şi ordine publică”, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”.

Cererea-tip de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil, se datează și se semnează, se scanează în format pdf și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a I.J.J. Suceava, [email protected], în perioada 28 iunie – 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Candidații trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat, să aibă cel mult 27 de ani împliniți în cursul acestui an și să îndeplinească condițiile și criteriile specifice de recrutare. Datele privind recrutarea sunt postate pe site-ul unității, la adresa www.jandarmeriasuceava.ro, rubrica Carieră/ Instituții de învățământ.

Relaţii suplimentare, precum şi îndrumarea candidaţilor pentru înscrierea la concursurile de admitere în instituţiile militare de învăţământ se face prin structura de resurse umane, la reşedinţa unităţii din Suceava, strada Traian Vuia, nr. 7bis. sau la tel. 0230/522998, interior 24535/24557.


Intră acum și în grupul de