Vicovu de Sus: Patru persoane rănite din cauza unui contrabandist care fugea în trafic de polițiștii de frontieră și a intrat în coliziune cu un microbuz. Bărbatul a reușit să fugă


Intră acum și în grupul de

Patru persoane aflate într-un microbuz au fost rănite ușor după un accident provocat de o persoană care fugea în trafic de polițiștii de frontieră. Evenimentul rutier s-a produs astăzi dimineața, 30 iunie, într-o intersecție aglomerată din Vicovu de Sus.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, în jurul orei 06:00, polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a unui autoturism marca Audi, care circula în Vicovu de Sus.

Șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea în mare viteză cu polițiștii de frontieră pe urmele sale.

Urmărirea s-a terminat cu un accident. Concret, din cauza vitezei mari, mașina a intrat în coliziune cu un microbuz înmatriculat în Ucraina. În momentul în care poliţiştii de frontieră au sosit la locul accidentului, șoferul fugise abandonând mașina.

De precizat că, în urma impactului, patru persoane (toţi bărbaţi, trei dintre ei cu dublă cetăţenie română şi ucraineană) aflate în microbuz au fost rănite uşor. Ei au primit îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la spital.

În autoturismul fugarului au fost găsite 12.840 pachete cu ţigări, în valoare totală de 150.228 lei. Țigările au fost confiscate, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de