Detaliile accidentului de la Rădăuți: Șoferița a pus în pericol viețile membrilor familiei sale după ce nu a cedat trecerea unui tren. Mașina a fost împinsă pe o distanță de peste 20 metri, fiind distrusă în totalitate


Intră acum și în grupul de

Accidentul din 29 iunie, când au intrat în coliziune un autoturism și trenul Suceava-Putna, s-a produs din vina conducătoarei auto.

Din primele cercetări rezultă că, în jurul orei 15:30, o rădăuțeancă (45 ani) care conducea un Ford Galaxy pe strada Constantin Brâncoveanu din Rădăuți, ajunsă la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată corespunzător prin indicatoarele Stop și Crucea Sfântului Andrei, s-a angajat în traversarea căii ferate fără a opri și fără a se asigura corespunzător.

În aceste condiții, mașina a fost acroșată din partea stângă de locomotivă. Autoturismul a fost împins pe o distanță de aproximativ 22 de metri, fiind distrus în totalitate.

După cum am menționat anterior, în mașină se aflau cinci persoane. Cu excepția unei fete de 8 ani, toate celelalte patru persoane au ajuns la spital. Astfel, conducătoarea auto și pasagerul din față, un bărbat de 74 ani, s-au ales cu TCC prin accident rutier.

Pasagerii de pe bancheta din spate, tineri de 17 și 16 ani, au fost diagnosticați cu diferite contuzii.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de