Detaliile incendiului din Burla: Proprietara a suferit un atac de panică, iar cauza de izbucnire a flăcărilor a fost un trăsnet direct


Intră acum și în grupul de

Pompierii suceveni au stabilit că incendiul la o gospodărie din Burla s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui trăsnet direct.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, incendiul a fost anunțat miercuri, la ora 20:32 și lichidat la 00:20.

La sosirea echipajelor, ardeau o șură și alte două anexe gospodărești, construcții corp comun, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Flăcările au distrus șura, adăpostul de animale și o magazie, pe o suprafață totală de aproximativ 200 de metri pătrați. Au mai ars aproximativ 500 de baloți de baie și aproximativ 10 metri cubi de lemn de foc și s-au degradat alte bunuri din gospodărie. Animalele din șură, un cal, o vacă și un vițel, precum și 10 păsări de curte și 20 de porumbei de casă, au fost evacuate și salvate înainte de sosirea pompierilor.

Cu toate acestea, pompierii au salvat casa de locuit și restul construcțiilor anexe din gospodărie, cu bunurile aferente.

De menționat că pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietare (61 ani) care a suferit un atac de panică. Femeia a refuzat transportul la spital.


Intră acum și în grupul de