Intervențiile pompierilor militari din Vicovu de Sus: Au salvat o vacă căzută într-un beci și au îndepărtat ramurile unui pom sprijinite pe firele de curent electric


Intră acum și în grupul de

După intervențiile de astăzi pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie din Vatra Dornei, incendiul din Vicovu de Jos și accidentul de lângă „Zidul Morții”, pompierii militari suceveni sunt din nou la datorie, de data aceasta în orașul Vicovu de Sus și localitatea Vicovu de Jos.

Astfel, Garda de Intervenție Vicovu de Sus a efectuat în dimineața de 1 iulie două misiuni, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată.

Prima, în orașul Vicovu de Sus, a constat în îndepărtarea unui cireș ce avea ramurile sprijinite pe firele de curent electric, acestea fiind în pericol să se rupă.

„Cu ajutorul unui motoferăstrău, pompierii au tăiat crengile respective și au îndepărtat pericolul”, a precizat Alin Găleată.

Cea de a doua misiune a avut loc în localitatea Vicovu de Jos, unde o văcuță a căzut în beciul gospodăriei.

Cu ajutorul accesoriilor specifice din dotare, militarii au reușit să scoată animalul din beci și să-l redea proprietarului, viu și nevătămat.


Intră acum și în grupul de