Un transport de lemne cu avizul expirat și altul fără documente de proveniență, depistate în județul Suceava. Polițiștii au aplicat amenzi de 7.000 lei


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de joi, 1 iulie, polițiștii suceveni au depistat două transporturi de mase lemnoase ce aveau nereguli.

Astfel, în jurul orei 07:30, polițiștii au oprit, pe strada Depoului din Suceava, o autoutilitară încărcată cu material lemnos.

Foto simbol

Șoferul, un bărbat (30 ani) din comuna Baia, a prezentat un aviz de însoțire pentru cantitatea de 2 mc material lemnos (specia fag, sortiment resturi de lemn), valabil până la joi, ora 05:00.

Din moment ce avizul era expirat, bărbatul a fost amendat cu 6.000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie pădurarului din cadrul Ocolului Silvic Adâncata.

Ulterior, în jurul orei 18:30, o altă autoutilitară a fost oprită pe raza comunei Straja. Șoferul, un bărbat (28 ani) din Frătăuții Noi nu deținea documente cu privire la proveniența materialului lemnos transportat.

Inventarierea a arătat că în vehicul erau 2,13 mc de lemn rotund subțire specie molid, întreaga cantitate fiind confiscată. În acest caz, șoferul a scăpat cu o amendă de 1.000 lei.


Intră acum și în grupul de