Bărbatul din Vulturești dispărut după ce a plecat din Spitalul Județean Suceava a fost găsit de polițiști după căutări cu forțe suplimentare și verificarea camerelor de supraveghere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 80 de ani a fost dat dispărut vineri după amiaza după ce acesta a plecat de la Spitalul Județean Suceava unde a fost de dimineață pentru efectuarea unor analizare.

O femeie a sesizat Poliția Municipiului Suceava că tatăl ei, Grigoraș Mihai, de 80 ani, a dispărut.

Din verificările efectuate a reieşit că vineri dimineața, în jurul orelor 09.00, bărbatul a fost dus de fiul său, la Spitalul Județean de Urgență Sf Ioan cel Nou Suceava în vederea efectuării unor analize medicale, iar în jurul orelor 13.30 fiul a mers pentru a vedea care este situația tatălui său ocazie cu care nu l-a mai găsit.

Împreună cu membrii familiei l-au căutat prin spital și împrejurimi, având în vedere că acesta are ocazional pierderi de memorie,  dar nu l-au găsit.

În urma investigațiilor și căutărilor efectuate pe raza municipiulu Suceava de către efectivele din cadrul BOP și SPR 9 Scheia s-a stabilit faptul că persoana dispărută s-a deplasat la autogara Suceava, de unde cu un microbuz a ajuns pe raza comunei Udești.

Verificările au fost continuate de către lucrătorii SPR 2 Ipotești, stabilindu-se faptul că acesta s-a deplasat spre pădurea Udești, cu intenția de a ajunge la domiciliu, în comuna Vuturești.

Au fost efectuate căutări pe raza comunei Udești, au fost vizionate înregistrări ale camerelor de supraveghere de pe raza comunei Udești și efectuate căutări la care au participat echipaje din cadrul SPR 2 Ipotești și I.J.J. Suceava, fiind solicitate în sprijin și forțe suplimentare. 

Astfel, în jurul orelor 22:10, patrula din cadrul SPR 2 Ipotești a identificat persoana dispărută pe raza satului Chilișeni din Udești, în afara părţii carosabile a DJ 208A. Aceasta a fost condus la sediul postului de poliție Udești și predat membrilor familiei. Bărbatul a declarat verbal faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni.


Intră acum și în grupul de