Accidentul de la Drăgușeni, cu patru mașini implicate, s-a produs din cauza unui șofer care a pătruns pe contrasens // Detalii


Intră acum și în grupul de

Patru mașini au fost implicate într-un accident produs duminică, 4 iulie, pe DN 2, traficul fiind oprit total pe perioada intervenției salvatorilor și polițiștilor.

Accidentul a fost provocat în jurul orei 17:15, de către șoferul (75 ani) unui autoturism Dacia Logan care se deplasa din direcția Vadu Moldovei spre Roman.

Pe raza localității Drăgușeni, bărbatul a pătruns pe sensul opus de mers intrând succesiv în coliziune cu autoturismele Volkswagen Golf, apoi cu Volkswagen Passat și în cele din urmă cu Audi, toate trei fiind conduse regulamentar.

În urma accidentului au fost rănite două persoane din autoturismul Dacia, respectiv șoferul și pasagera din față. Ambii au fost transportați la Spitalul din Fălticeni.

Totodată, toate cele patru autoturisme au fost avariate.

Primele cercetări au arătat că vinovat de producerea accidentului este șoferul Daciei, însă deocamdată nu este clar din ce motive bărbatul a pătruns pe sensul opus de mers. De menționat că niciunul dintre șoferi nu era băut.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind vătămare corporală din culpă.

Reamintim că potrivit informării ISU Suceava, o persoană a rămas încarcerată, fiind necesară intervenția pompierilor militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de